Nakupujte bez stresu
z pohodlia Vášho
domova...
Naši dopravcovia
Členok z parmskej šunky Gambetta (kusanec)
Surový členkový kĺb s chrupavkou, achillovou šľachou a kožou z originálnej parmskej šunky v BARF kvalite.
Tento členkový kĺb je surový, tepelne nespracovaný v BARF kvalite. Pochádza z členku a obsahuje kosť, chrupavky, achillovu šľachu a kožu. Členok je vákuovo balený, preto si zachováva plnú arómu a vďaka šetrnému sušeniu a dozrievaniu pomocou organickej morskej soli, je plný minerálov a neobsahuje žiadne konzervačné látky. Dĺžka cca 8 cm, šírka cca 6 cm. Hmotnosť kosti cca 210 g. Výrobca >> Santaniello.de.
Originál názov členka je "Santaniello Gambetta Brocken".
_____________________________________________________________________________________
Zloženie
Kotníkový klĺb z parmskej šunky. Analytické složky: Hrubý protein 37 % / Hrubý tuk 14 % / Hrubý popel 38 % / Vlhkost 11 %. Zařazení dle legislativy: Krmná surovina pro psy.
_____________________________________________________________________________________
Morská soľ podporuje zdravie
Vďaka veľmi dlhému, šetrnému zreniu a sušenia prenikne morská soľ svalovinou tiež do kostí. Organická morská soľ z kostí parmskej šunky tak dopĺňa hodnotné minerálne látky a širokú škálu stopových prvkov, ktoré práve v organickej podobe vie organizmus zvierat využiť.
_____________________________________________________________________________________
Hygiena kostí z parmskej šunky
Výrobca kosti z parmskej šunky pán Gordon Santaniello necháva všetky kosti z parmskej šunky každé 3 mesiace kontrolovať na salmonelu, enterobaktérie a Aujeszkyho vírus.
_____________________________________________________________________________________
Upozornenie na kŕmenie kostí z parmskej šunky
● Kosti doporučujeme kŕmiť pod dohľadom majiteľa zvieraťa.
● Veľkosť kosti by mala byť prispôsobená veľkosti psa.
● Príliš veľké množstvo skonzumovaných kostí môže viesť k zápche.
_____________________________________________________________________________________
Skladovanie kostí z parmskej šunky
● Pri skladovaní v chlade a tme vydržia nerozbalené kosti až 1 rok.
● Pri bežnej izbovej teplote vydržia zabalené kosti 4 až 6 mesiacov.
● Po vybalení z vákuového obalu skonzumujte kosti do 2 dní.